Новини

Конкурсът на Фонда на фондовете „Най-добър студентски стартъп в УНСС" вече приема заявки за участие

04.11.2022

Фондът на фондовете и Университетът по национално и световно стопанство – София, организират конкурс за „Най-добър студентски стартъп в УНСС".

Той цели да насърчи студентското предприемачество, да се информират студентите  за възможностите за финансиране на стартъпи, както и да придобият знания и умения в изготвянето на презентации, сформиране на екип и представяне пред инвеститори.

Желание за участие могат да заявят студентите от всички курсове и специалности на УНСС. Приемат се кандидатури както от индивидуални участници, така и от екипи/отбори с иновативни идеи за продукти или услуги от всички области и на различен етап на реализация – идея, прототип или вече стартиран проект.

За да кандидатствате за участие в конкурса „Най-добър студентски стартъп в УНСС", е необходимо да подготвите презентация (pitch deck), която описва идеята/проекта и да я изпратите на имейл iccd1@unwe.bg като посочите име, специалност, курс и телефон за контакт. Кандидатури се приемат до 31.12.2022 г.

Консултации по повод подготовката за конкурса може да потърсите в рамките на сесиите „Менторско кафе с Фонда на фондовете“. Те ще се проведат в Startup Hub-а към Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС на 9 ноември (сряда) и 14 декември (сряда) 2022 г. от 10 до 12 ч. (каб. 1008). Ще може да адресирате въпросите си към д-р Дочка Василева, и.д. директор „Проектна информация и финансиране“ във Фонда на фондовете, а също така да получите насоки за подготовка на pitch deck и представяне пред инвеститори.

Информация за конкурса може да потърсите и на телефон: 02/ 81 95 219 и 02/ 81 95 278.